4 martie 2012

3+

Bun. Două zile de somn sănatos... hmmm... gândire profundă voiam să zic, şi mă simţ în stare să continui. Pensiunea va fi, deci, una cu circuit închis, club privat, recomandations only”. Altfel, dacă vrea cineva necunoscut să beneficieze, să facă bine să vină cu scrisoare de la părinţi, recomandare de la vecini, preot, imam, comandant militar şi toţi profesorii de limba şi literatura română clasele I-XII. Dixit!

Sau poate fi chiar o casă de creaţie – îţi închiriezi mata casa din oraş pe 6 luni, ne dai nouă 250 de euro pe lună şi beneficiezi de o cameră personală, cu baie, mănânci cu noi la masă ce e de mâncare, dacă vrei ceva special îţi cumperi, şi stai şi scrii – pictezi – ciopleşti – cujeţi cât doreşti.

Păreri?

3 comentarii:

Riana spunea...

250 euro doar cazarea pe-o luna...la mancare sa puna bani. Nu de alta dar vine unu de mananca mult tare si e naspa. In plus cine gateste si mai ales cine spala vasele? ;)

Hayden Seek spunea...

250 euro e asa... o espresie... cam ca "o galeata" sau "o gramajoara"... plus ca, am uitat sa specific, la banii astia face si prin jurul casei... taie un lemn, prinde o gaina, bate o moldoveanca...

Riana spunea...

:)) eh aici sa vedem anonimu'. cu prins gaina si taiat lemnele probabil se va descurca...cu batut moldovencele sa-i vedem priceperea :P