7 mai 2012

Stop si de la capat.

Intalnirea cu arhitecta de saptamana trecuta a fost oarecum dezamagitoare. Facuse un plan cam complicat, cu o multime de cotloane si holisoare intunecoase. I-am multumit fromos si am anuntat-o ca o sa-i trimit cam ce vrem noi acolo, si domnia sa sa refaca planurile noastre in asa fel incat sa nu cada casa, si sa le semneze la sfarsit ca sa putem face actele cu ele. Cam asta a iesit pana in momentul de fata, astept pareri si idei daca aveti vre-una si daca mai citeste cineva blogul asta desigur. :))










Am ramas dator cu planul. Iete planul.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Îmi dă senzaţia că-s două case lipite. Şi de ce atîtea unghiuri ascuţite? Şi de ce nu nişte ferestre mai mari?

Hayden Seek spunea...

Pai. Chestia cu doua case lipite..nush, probabil chestie de gust, incerc sa pastrez macar spiritul casei vechi. Unghiurile ascutite au doua functiuni, daca te referi la acoperis sunt obligatorii datorita cantitatilor mari de zapada, trebuie sa alunece cat mai repede de pe acoperis ca sa nu-l striveasca, e o caracteristica a caselor de munte, daca te referi la plan, casa fiind pe structura de lemn sunt de evitat liniile curbe, plus ca, indiferent de tipul de constructie ele cresc pretul. Ferestrele sunt principalele puncte de transfer termic. Nu vrem nici iarna sa intre frigul, nici vara sa intre caldura, mai ales in dormitoare. Livingul dupa cum vezi are poate chiar prea multe ferestre mari. Dar dimensiunea ferestrelor nu e batuta in cuie, sigur ca se pot mari. asta e doar o simulare facuta de un neprofesionist, nu uita. :)

Adar M. spunea...

Mon vieux, toate-s bune si frumoase, mai putin scara; dac-ar lipsi treptele, as zice ca-i o rampa de acces pentru handicapati.